BELANGRIJK MET HET OOG OP UW VEILIGHEID

Lees voordat u gaat testen, de gebruikershandleiding van de bloedglucosemeter, de uitleg bij de prikpen en alle educatieve materialen in het startpakket, of hier op deze site, goed door.  Volg alle instructies voor het gebruik en onderhoud precies zoals beschreven om foutieve resultaten te vermijden. Was en droog uw handen goed af voor het testen. Gebruikte teststrips zijn een potentieel biologisch risico en moeten als medisch afval worden weggegooid. De geleverde priksystemen zijn voor individueel gebruik en mogen vanwege infectiegevaar niet met andere gebruikers uitgewisseld worden. Deze priksystemen zijn niet geschikt voor gebruik door professionele zorgverleners.

GEBRUIK

De Contour® XT-bloedglucosemeter is bedoeld als zelftest voor mensen met diabetes en voor zorgverleners om toezicht te houden op glucoseconcentraties in veneus volbloed en in vers capillair volbloed uitsluitend uit de vingertop. Het is alleen bedoeld voor in vitro diagnostisch gebruik. De test geeft een kwantitatieve meting van glucose in het bloed van 0,6 mmol/L tot 33,3 mmol/L. De Contour XT-bloedglucosemeter is niet bedoeld als diagnosestelling van, of screening voor diabetes mellitus, en is niet bedoeld voor gebruik in de neonatale zorg.

De Contour® Next ONE-bloedglucosemeter is bedoeld om te worden gebruikt voor het meten van de bloedglucose bij zowel met insuline als niet met insuline behandelde patiënten met diabetes.  Met het testen kunnen patiënten en hun medische zorgverleners nagaan hoe effectief de patiënt zijn/haar diabetes onder controle kan houden. Voor het testen gebruikt men veneus bloed of vers capillair volbloed uit de vingertop of handpalm. Contour Next ONE bloedglucosemeter mag niet worden gebruikt voor de diagnose van of screening op diabetes of bij pasgeborenen. De meter is bedoeld voor de kwantitatieve meting van glucose in volbloed van 0,6 mmol/L tot 33,3 mmol/L en alleen geschikt voor in vitro diagnostisch gebruik.  Nieuw aan deze meter is dat de gebruiker gratis een praktische app kan downloaden via de App Store of Google Play. De app verrijkt het aantal mogelijkheden in zelfcontrole aanzienlijk door het aanbieden van verschillende functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan het maken van notities bij een bloedglucoseresultaat, het noteren van medicatie of beweging. Tevens kunnen er herinneringen ingesteld worden om te meten en ziet men in overzichtelijke grafieken hoe vaak een bloedglucosewaarde binnen, boven of onder de streefwaarde is. Leer meer over alle mogelijkheden met de Contour Next One bloedglucosemeter en de Contour Diabetes App op www.contournextone.nl 

LEES HIER ALLE GEBRUIKSINFORMATIE

Contour XT bloedglucosemeter: gebruikershandleiding

Contour XT bloedglucosemeter: korte handleiding

Contour Next One: gebruikershandleiding

Contour NEXT ONE bloedglucosemeter: korte handleiding

Microlet NEXT prikapparaat: gebruikershandleiding

MEER LEZEN OVER CONTOUR NEXT ONE?

Het is niet altijd eenvoudig om uw diabetes te managen, om uw bloedglucoseresultaten bij te houden en om de invloed van uw activiteiten op uw bloedglucoseresultaten te begrijpen. Zou het niet geweldig zijn als u sommige zaken bij het managen van uw diabetes niet meer zelf hoeft te doen? Vanaf nu kan dit. De CONTOUR® NEXT ONE meter en de CONTOUR® DIABETES app communiceren feilloos met elkaar om dit te realiseren. Ontdek zo meer over uw diabetes. Lees meer over de mogelijkheden:

www.contournextone.nl